The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IOANA BIRTEA // REGIM HOTELIER - HOTEL MĂGURA TÂRGU OCNA

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
1/0
Birtea Ioana a studiat între 2010-2014 la Colegiul Național „Costache Negri” din Târgu Ocna, urmând apoi cursurile la Universitatea Națională de Arte București în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design, secția Design Ambiental din 2015 până în 2018.

Regim hotelier-Hotel Măgura Târgu Ocna

Proiectul hotelului Măgura din Târgu Ocna a început ca o provocare a promovării a orașului natal, dar și al hotelului Măgura, el având o bază de tratamente bine pusă la punct cu aparatură și specialiști. Marea problemă a hotelului este că din anul 1987, de la deschiderea acestuia, el nu a mai fost amenajat și de aceea se impune un nou concept al interiorului hotelului. În momentul de față, interiorul este mascat cu tot felul de trucuri ieftine ce deranjează în mod direct clienții tineri, și nu numai, care țin cont mai mult de aspect, decât pe facilități. Scopul studentei a fost de a rezolva in mod eficient acest aspect, respectând bugetul minim, dar și potrivirea amenajării cu zona de reșezință.