The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LIANA BĂDĂLĂU // DELIRIUM- BUTTERFLY EFFECT

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • LIANA BĂDĂLĂU // DELIRIUM- BUTTERFLY EFFECT
  • LIANA BĂDĂLĂU // DELIRIUM- BUTTERFLY EFFECT
  • LIANA BĂDĂLĂU // DELIRIUM- BUTTERFLY EFFECT
  • LIANA BĂDĂLĂU // DELIRIUM- BUTTERFLY EFFECT
1/4
Liana Bădălău a terminat masterul în cadrul FADD, UNArte, secția Arte Textile Ambientale. Activând în domeniul artelor vizuale și designului, Liana se folosește de medii de exprimare diverse. Atrasă de culoare, semn și formă, ea oferă o viziune personală obiectelor realizate. Folosește forme estetetice contemporane.

Delirium / Butterfly Effect


“Delirium / Butterfly Effect” - o colecție de design textile unicat ce vizează mai mult rolul estetic al textilului în vestimentație decât funcționalitatea acestuia. Colecția are ca lait motiv, fluturele - simbol al infinitului, al transformării și posibilităților multiple create de bătaia aripilor conform Teoriei Haosului.

Piesele îndeamnă la o regăsire de sine, o contemplare spontană, fără vreun factor subiectiv. Încurajează acceptarea de sine, să poți fii cum ești tu, un alt tu sau alți tu, să te recreezi pe tine însuți și să încerci să trăiești și să accepți ceea ce îți rezervă destinul, dar și ceea ce poți tu să construiești sau să distrugi. O clipă doar, un gest, un gând și poți să te ridici deasupra lumii sau poți cădea dedesubtul tuturor. Să accepți schimbarea în materie de destin, ca o metamorfoză a unui fluture, o metamorfoză în „creație”.