The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MIHAELA ION // CONTEMP - GRACE

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MIHAELA ION // CONTEMP - GRACE MIHAELA ION
  • MIHAELA ION // CONTEMP - GRACE MIHAELA ION
  • MIHAELA ION // CONTEMP - GRACE MIHAELA ION
  • MIHAELA ION // CONTEMP - GRACE MIHAELA ION
  • MIHAELA ION // CONTEMP - GRACE MIHAELA ION
1/5
Mihaela Ion a absolvit o facultate tehnică de construcții și datorită pasiunii pentru modă este absolventă a unui master în Arte Decorative și Design în cadrul Universității Naționale de Arte București, specializarea Strategii de Modă și Costum, promoția 2018.

Contemp - Grace

CONTEMP-GRACE este un proiect compus din șapte ținute vestimentare feminine interpretate în stil avangardist.
S-a urmărit obținerea unor veșminte cu accentul pus pe linia compozitională, formă și volum, croială în linii asimetrice, totul pe fondul unei palete coloristice de alb și negru și echilibrată de nuanțe strălucitoare de albastru, ce dezvăluie noi ipostaze ale feminitătii și eleganței femeii contemporane.

Volumele geometrice, formele abstractizate, geometriile tăieturilor, detaliile reconfigurate prin folosirea plierii și încrețirii materialelor creează o nouă identitate vizuală, conturând o nouă siluetă. Întregul proces creativ are la bază câteva cuvinte cheie: feminitate, sofisticare, complexitate, avangardă.

Pentru realizarea celor șapte ținute vestimentare s-au căutat soluții originale, s-au creat structuri noi, găsind un drum propriu de exprimare a mesajelor de formă, volum și compoziție a materialelor, spunând o nouă poveste cu accente moderne.