The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TEODORA HOLENCIUC // GENȚI ȘI ACCESORII DIN PIELE PINETAG

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • TEODORA HOLENCIUC // GENȚI ȘI ACCESORII DIN PIELE PINETAG
  • TEODORA HOLENCIUC // GENȚI ȘI ACCESORII DIN PIELE PINETAG
  • TEODORA HOLENCIUC // GENȚI ȘI ACCESORII DIN PIELE PINETAG
1/3
Este o persoană activă și empatică, căreia îi place să învețe. Activitatea ei este de cele mai multe ori inspirate din natură și combinate cu motive urbane.

Genți și accesorii din piele PineTAG

Proiectul PineTAG a început din pasiune pentru conifere și din anumite nevoi observate la oameni. Ideea proiectului este de a folosi forma stilizată a pinului în creearea unor accesorii din piele care să fie practice și estetice. Produsele au sisteme de închidere pe bază de magneți și sunt realizate din piele neagră și verde petrol.