The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TEODORA ȘTEFANIA ZAMFIRACHE // BRAINSTORMING

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • TEODORA ȘTEFANIA ZAMFIRACHE // BRAINSTORMINGTEODORA ȘTEFANIA ZAMFIRACHE
  • TEODORA ȘTEFANIA ZAMFIRACHE // BRAINSTORMINGTEODORA ȘTEFANIA ZAMFIRACHE
  • TEODORA ȘTEFANIA ZAMFIRACHE // BRAINSTORMINGTEODORA ȘTEFANIA ZAMFIRACHE
1/3
Teodora Zamfirache este un artist vizual din Oradea, care activează în orașul Cluj-Napoca. După ce a terminat Liceul de Arte din Oradea, cu atestat în domeniul picturii, s-a îndepărtat de artele plastice pentru a activa in domeniul fotografiei, studiind la Universitatea din Cluj-Napoca.

Brainstorming

Spațiul personal este amprenta asupra lumii și amprenta lumii asupra oamenilor, un performance fără performer, fără ca persoanele să fie fizic acolo. Performanceul creează arta.
Artista consider că este un act performative de curaj invitarea publicului în spațiul personal. Lucrarea a fost creată sub transa unui performance/happening, în care aproape nimic nu a fost premeditate.
Pe hartă sunt vizibile traseul și experiența artistei din Statele Unite, pe panou un brainstorming vizual, pe masă și sub aceasta obiecte din camera personală.