The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GABRIELA DOBREI // DUBLĂ EXPUNERE

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • GABRIELA DOBREI // DUBLĂ EXPUNERE
  • GABRIELA DOBREI // DUBLĂ EXPUNERE
  • GABRIELA DOBREI // DUBLĂ EXPUNERE
1/3
Gabriela Dobrei este o artistă ce operează cu mai multe medii creative, cum ar fi ceramica, sticla, fotografia și grafica, în căutare continuă de noi metode de a exprima ceea ce simte și percepe legat de lumea ce o înconjoară, a cărei vindecare pentru orice problemă devine arta pe care o creează.

Dublă expunere

Proiectul intitulat "Dublă expunere" aduce un mix de tehnici menit să expună relația dintre două materiale diferite ca și substanță-ceramica și sticla, dar care, la nivel artistic și conceptual devin un întreg, ambele având capacitatea de a ilustra fragilitatea psihicului uman.
Acest proiect are ca și punct de pornire experiențele personale ale artistei, care, prin intermediul artei, a găsit vindecarea pentru un psihic fragil, și i-a permis să își deschidă aripile spre a împărtăși publicului parte din ceea ce este ca și persoană. De asemenea, titlul acestui proiect ilustrează faptul că artista își dorește să evidențieze faptul că în artă, ceea ce realizezi trece atât prin filtrul artistului, cât și al publicului, obții o "dublă expunere" a acestuia.