The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LAURENȚIU STĂNICĂ // CENTRU DE INTEGRARE A REFUGIAȚILOR

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • LAURENȚIU STĂNICĂ // CENTRU DE INTEGRARE A REFUGIAȚILOR
  • LAURENȚIU STĂNICĂ // CENTRU DE INTEGRARE A REFUGIAȚILOR
1/2
Laurențiu Stănică a absolvit in 2012 Liceul de Arte Margareta Sterian din Buzau, urmând apoi Universitatea de Arhitectură în cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti.

Centru de integrare a refugiatilor

Proiectul răspunde unei probleme de scară globală, criza refugiaților. Cum corturile sunt de cele mai multe ori un raspuns temporar la această problemă, utilizarea unor cladiri dezafectate poate fi o soluție rapidă si ieftină de găzduire și integrare a refugiaților într-un cadru social existent.