The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MARILENA BRĂILEANU // PSEUDOMOMENT

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MARILENA BRĂILEANU // PSEUDOMOMENTMARILENA BRĂILEANU
  • MARILENA BRĂILEANU // PSEUDOMOMENTMARILENA BRĂILEANU
  • MARILENA BRĂILEANU // PSEUDOMOMENTMARILENA BRĂILEANU
  • MARILENA BRĂILEANU // PSEUDOMOMENTMARILENA BRĂILEANU
1/4
Marilena Brăileanu a urmat cursurile Liceului de artă Nicolae Tonitza, iar mai târziu a studiat la Institutul de artă aplicată și design Torino, urmând apoi cursurile secției de pictură din cadrul Universității Naționale de Arte București.

Pseudomoment

Proiectul „Pseudomoment” urmărește să aducă în prim-plan un cumul de experiențe personale, transpus prin intermediul limbajului plastic. Artista folosește fotografia ca principal mijloc de documentare și are ca scop prezentarea unor momente austere, valorizate prin pictură. Documentarea este alcătuită din imagini-repere și amintiri ale experiențelor personale. Prin prisma lor, s-a dorit transpunerea privitorului în spațiul și momentul captat în fotografie.