The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Mihai Dragolea // Copiii lui Ceaușescu

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Mihai Dragolea // Copiii lui Ceaușescu
  • Mihai Dragolea // Copiii lui Ceaușescu
  • Mihai Dragolea // Copiii lui Ceaușescu
  • Mihai Dragolea // Copiii lui Ceaușescu
1/4
A studiat Film şi TV în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. După aceea a fost selectat la Berlinale Short Film Station cu filmul de licenţă, Campioană de Porţelan şi cu un proiect de film documentar dezvoltat pe perioada unei burse Erasmus în Istanbul. Este absolventul masteratului de Foto Video din cadrul UNARTE. Lucrarea de disertaţie Copiii lui Ceauşescu a fost selectată în cadrul concursului Start Point. A terminat un documentar de lung metraj, Roboţelul de Aur, documentar care a fost selectat la Krakow Film Festival 2015.

COPIII LUI CEAUŞESCU

După Revoluția din 1989 sistemului de orfelinate și case de copii s-a oprit din funcționare din cauza expozițiunii mediatice la care a fost supus, ară̆tarea atrocităților și a condițiilor inumane în care erau crescuți,mulți dintre copii decretului stă̂rnind un val de dezaprobare din partea lumii vestice. Istoria violenței instituționalizate, privarea de afecțiune a generat un fenomen unic în România, să̆ vedem cum au ajuns copii lui Ceauş̦escu după̆ 26 de ani de la revoluție.