The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

NIKOLE HALMAGYI // PLANET WOOBOO

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • NIKOLE HALMAGYI // PLANET WOOBOOMatei
  • NIKOLE HALMAGYI // PLANET WOOBOOMatei
  • NIKOLE HALMAGYI // PLANET WOOBOOMatei
  • NIKOLE HALMAGYI // PLANET WOOBOOMatei
1/4
Nikole Halmagyi a studiat la Liceul de Arte Plastice ”Romulus Ladea” din Cluj -
Napoca la secția Design vestimentar între 2009-2013, apoi urmând cursurile Universității de Arte București din cadrul Facultății de Arte Decorative și Design, secția modă și design 2015-2018.

Planet Wooboo

Lucrarea a pornit de la ideea de a realiza o colecție multifuncțională și practică. Alegerea culorilor și combinațiile de texturi trimit cu gândul către o imagine utopică, de aici și inspirația titlului „ Planet Wooboo ”.
Colecția este inspirată din perioada Space Age, numit și Atomic Age din anii ’60. Este interpretată în viziunea autorului și readusă în actualitate. Inspirația acestei perioade se regăsește cel mai proeminent în alegerea cromatică. Culorile vibrante care se regăsesc in designul interior tot din această perioadă, culori pe care le întâlnim și în trendurile cromatice din 2019.
Totodată, formele geometrice, exagerate, materialele lucioase, imprimeurile folosite pentru realizarea produselor sunt inspirate din această perioadă.
Tehnica utilizată pentru transpunerea pieselor este cea mecanică.