The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

OANA RUXANDRA MOGA // LOCUINȚE COLECTIVE. ȘTEFAN MIHĂILEANU 34 ȘI POPA SOARE 57

Articol / 09 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • OANA RUXANDRA MOGA // LOCUINȚE COLECTIVE. ȘTEFAN MIHĂILEANU 34 ȘI POPA SOARE 57
  • OANA RUXANDRA MOGA // LOCUINȚE COLECTIVE. ȘTEFAN MIHĂILEANU 34 ȘI POPA SOARE 57
1/2
Oana Ruxandra Moga a urmat între 2011-2016, cursurile Facultății de Arhitectură din cadrul U.A.U.I.M, București. În perioada august 2016 - decembrie 2017 suspendă studiile pentru efectuarea unei practici în străinătate, iar in iulie 2018 absolvă facultatea.

Locuințe colective. Ștefan Mihăileanu 34 și Popa Soare 57

Casa esteun spațiu spațiu al destinderii spirituale naturale, practicate indiferent de vârstă, cultură sau spațiu geografic. Loc al vulnerabilitații, al interogarii și al regrupării individuale, necesară pentru a putea funcționa – din nou – în lumea exterioară. Ceea ce ar trebui să motiveze în special proiectele de arhitectură care își propun schițarea unui posibil „acasă” este găsirea echilibrului dintre a impune – ca formă de ajutor, și a lăsa loc de expresie fiecarui individ în parte.

Având un teren cu o formă neregulată, calcane, și un tesut abundând cu vegetație, soluția a fost clară de la bun început – puternic raportată la existent, va fi formată pereche între un volum alipit, constrâns, tipic si unul liber, diferit. Proiectul își propune realizarea unor locuințe diverse, care să raspundă astfel nevoilor diferite ale oamenilor.