The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Octavia Cristina Bălălău // Lumea lui Pip

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Octavia Cristina Bălălău // Lumea lui Pip
  • Octavia Cristina Bălălău // Lumea lui Pip
  • Octavia Cristina Bălălău // Lumea lui Pip
1/3
Octavia Bălălău lucrează în domeniul graficii de şevalet, folosind metode tradiţionale precum tuşul şi peniţa pentru a crea ilustraţii cu caracter fantastic. Principalele sale surse de inspiraţie sunt mitologia şi basmele pentru copii.

LUMEA LUI PIP


Lumea lui Pip prezintă tărâmul imaginaţiei şi al copilăriei prin intermediul personajului principal. Proiectul este o metaforă adusă călătoriei fiecărui copil către maturitate. Pip este un simbol al inocenţei şi purității copiilor şi al darului nestăvilit al acestora de a privi lumea şi de a o împodobi prin simpla putere a imaginaţiei.