The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PETRA STAN // VECINII MEI

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • PETRA STAN // VECINII MEIPETRA STAN
  • PETRA STAN // VECINII MEIPETRA STAN
  • PETRA STAN // VECINII MEIPETRA STAN
  • PETRA STAN // VECINII MEIPETRA STAN
  • PETRA STAN // VECINII MEIPETRA STAN
  • PETRA STAN // VECINII MEIPETRA STAN
1/6
Petra Stan are 22 de ani și este absolventă a Universității Naționale de Arte din București, secția Grafică. Desenează de când se știe și este pasionată de ilustrație și graphic design. Îi place să experimenteze desenul în mai multe forme, cum ar fi desenul digital, animația sau colajul.

Vecinii mei


Petra Stan are 22 de ani și este absolventă a Universității Naționale de Arte din București, secția Grafică. În 2017 a plecat cu bursa Erasmus în Saarbrücken, Germania, la Hochschule der Bildenden Künste Saar unde a studiat Animation &Experimental Media. Cu acest prilej a început proiectul Vecinii mei, pe care l-a continuat când s-a întors în România pentru lucrarea de licență. Proiectul a început în Germania, unde se gândea deseori la camera ei de acasă și la lucrurile pe care le vedea pe geam când se trezea, când lucra etc. Vecinii ei este o temă personală, pentru că mereu s-a simțit atașată de ei. Priveliștea de la parter îi oferă o vedere spre aleea din spatele blocului și spre blocul de vis-a-vis, unde lucrurile se întâmplă mereu la fel. Cele 10 desne sunt realizate în creion, tuș, acrylic și acuarelă, iar cartea este compusă din desene scanate. Animațiile sunt realizate digital 2D frame by frame.