The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RALUCA RĂILEANU // REAMENAJARE UNITATE FARMACEUTICĂ

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • RALUCA RĂILEANU // REAMENAJARE UNITATE  FARMACEUTICĂ
  • RALUCA RĂILEANU // REAMENAJARE UNITATE  FARMACEUTICĂ
  • RALUCA RĂILEANU // REAMENAJARE UNITATE  FARMACEUTICĂ
  • RALUCA RĂILEANU // REAMENAJARE UNITATE  FARMACEUTICĂ
1/4
Răileanu Raluca a studiat la Liceul de Arte "Hariclea Darclee" din Brăila, din 2003 până în 2015, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Arte din București, secția Design ambiental, din anul 2015 până în 2018.

Reamenajare unitate farmaceutică


Lucrarea de licență constă în reamenajarea unei unități farmaceutice din Brăila.
Noua propunere de amenajare urmărește realizarea unui spațiu mai plăcut și mai primitor, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.
În ceea ce privește designul amenajării, mobilierul destinat depozitării și expunerii produselor a fost realizat sub forma unor module, care pot fi grupate în funcție de spațiu și necesități, astfel încât să rezolve problema stocării unui număr cât mai mare de medicamente și alte produse comercializate. Continuând pe ideea de modul, counterele au fost concepute sub forma unor hexagoane secționate, care pot fi organizate în funcție de spațiul disponibil.