The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RALUCA SANDU // IT ȘENROC

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • RALUCA SANDU // IT ȘENROC
  • RALUCA SANDU // IT ȘENROC
  • RALUCA SANDU // IT ȘENROC
  • RALUCA SANDU // IT ȘENROC
1/4
Raluca a absolvit în anul 2015 Colegiul National de Arte ,,Carmen Sylva'' Ploiești, apoi a urmat cursururile din cadrul Universității Naționale de Arte București.

It Şenroc

Ca motiv de reprezentare plastică a preluat si folosit elemente din lumea vegetală, mai precis trestia, stuful si papura fiind legate direct de pretextul motivațional al lucarii, locurile natale.
Lucrarea este formată din opt elemente realizate prin termoformarea plăcilor de sticlă, ce formează o compoziție unitară. Colorarea sticlei este dată cu ajutorul lusterelor, care au ajutat la accentuarea efectului plastic propus.