The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SABINA MARIA DUMITRU // METAMORFOZA

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • SABINA MARIA DUMITRU // METAMORFOZA
  • SABINA MARIA DUMITRU // METAMORFOZA
  • SABINA MARIA DUMITRU // METAMORFOZA
1/3
Proiectul a avut ca scop reprezentarea într-un mod cât mai realist a meduzelor în sticlă, practic, s-a încercat obținerea efectului de transluciditate al meduzei prin intermediul proprietăților sticlei.

Metamorfoza


„Metamorfoza”, ca temă, descrie provocarea reinterpretării meduzei în sticlă. Meduza este o viețuitoare marină ce se află în simbioză perfectă cu apa și din punct de vedere cromatic, aceasta oferă o varietate extinsă de culori și nuanțe. Provocarea acestui proiect a constat în abordarea unui spectru larg de culori pentru a putea fi redate cât mai realist transluciditatea și fluiditatea de mișcare a meduzelor.