The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SORIN ANDRONESCU // TRANSCENDENȚĂ

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • SORIN ANDRONESCU // TRANSCENDENȚĂ
  • SORIN ANDRONESCU // TRANSCENDENȚĂ
1/2
Proaspăt licenţiat în Arte Vizuale, Sorin va urma cursurile de masterat in cadrul aceluiaşi department, dorindu-şi o carieră în arta sticlei. A participat la expoziţii de grup precum: International Exhibitions “GLASS FLIGHT” (Veliko-Turnovo, Bulgaria), JUNIOR GLASS WAYS (Sazava, Republica Cehă) 2018

Transcendenţă

Realizată prin tehnica fuzionării și a termoformării sticlei, lucrarea “Transcendenţă” este un ansamblu compus din trei modele stilizate de carapace, de broasca ţestoasă. Titlul acesteia descrie o realitate ce depăşeşte orizonturile, precum spun și miturile Mayasilor, Chinezilor, Taoiştilor, despre broasca țestoasă.
Prin ideea de carapace stilizată, scoasă din context și transpusă în piese cu rol decorativ-ambiental, doresc să duc spre contemplare, complexitatea modelului de carapace, gama cromatică vastă, dar și unicitatea fiecăreia.