The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ȘTEFAN TOMA // ZAZ ZUH ZAS

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ȘTEFAN TOMA //  ZAZ ZUH ZAS
  • ȘTEFAN TOMA //  ZAZ ZUH ZAS
  • ȘTEFAN TOMA //  ZAZ ZUH ZAS
  • ȘTEFAN TOMA //  ZAZ ZUH ZAS
1/4
Pastramă Toma Ștefan a urmat timp de 3 ani cursurile de licență din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Activitatea pe parcusul acestor ani a vizat crearea unei colecții mixte, ce a avut ca material de bază stofa, aceasta fiind prezentată în cadrul Galei 2018.

Zaz Zuh Zas

Proiectul „Zaz Zuh Zas” este o colecție adresată atât persoanelor de sex feminin, cât și persoanelor de sex masculin. Colecția este inspirată din două subculturi intitulate Zazou și Zoot care au influențat destul de mult moda în perioada celui de Al Doilea Război Mondial prin lungimile exagerate a pieselor vestimentare, dar și prin cantitatea excesivă de stofă utilizată pentru realizarea produselor finale. S-au păstrat câteva detalii care au fost reinterpretate într-o manieră personală, urmărind să ofere o lejeritate cât mai mare purtătorului. Din punct de vedere cromatic s-a mers pe diferite nuanțe de gri, cu accente de violet, albastru și verde. Cuvintele cheie care definesc această colecție sunt: linii / benzi / formă / exprimare / atitudine / muzică / cultură / continuitate.