The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

VICTOR MACHIDON // INCUBAROM

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • VICTOR MACHIDON // INCUBAROM
1/1
Machidon Victor este absolvent al facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii "Ion Mincu", unde s-a specializat in proiecte de amenajari interioare. In ultimii ani, accentul a cazut pe conversii industriale , restaurari si arhitectura vernaculara in Romania , Italia si India .

INCUBAROM


Situl este amplasat în cartierul Flamnio , nordul Romei . La nivel urbanistic , proiectul întăreşte axa Foro Italico-parcul Villa Giori care străbate întreg cartierul şi în care găsim toate reperele importante din cartier : Auditorium( Renzo Piano) , Palazzeto dello Sport (Pier Luigi Nervi) , Muzeul de arta contemorană, MAXXI (Zaha Hadid) şi Ponte della Musica ( Calatrava) .
Incubatorul este o reţea cu funcţiuni (organisme) de dimensiuni mici spre mediu caracterizate de flexibilitate, permeabilitate şi conexiune cu spaţiul extern.Este definit ca un spatiu unde domenii interdisciplinare e reunesc în agore, zone de interes, cu fluxuri de mişcare bidimensionale, zone publice.
Incubatorul de artă trebuie sa conţină studiouri pentru tinerii artişti din toate domeniile artei , reprezentanţe ale marilor firme de profil, spaţii publice comune tuturor(agore) şi funcţiuni secundare care să susţină întreg ansamblu( rezidential, educaţie şi sport , comercial , research, cazare etc.).