The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Echipa


The Institute reunește în jurul inițiativelor, proiectelor și evenimentelor sale echipe multidisciplinare, care le dezvoltă de la concept până la implementare, cu toate aspectele pe care le presupune aceasta, inclusiv finanțare, producție, comunicare.


Fondatorul The Institute este Andrei Gavrilă Borțun, susținător și promotor al industriilor creative și culturale încă din anii ′90. 
Activitatea organizației este constantă pe parcursul unui an calendaristic, iar echipele se implică în derularea unuia sau a mai multor proiecte sau evenimente simultan.
 
 
La activitatea The Institute contribuie:
 
Project ManageriCătălina Croitoru

 


Florentina Loloiu

 


Irina Florea

 


Laura Apostol 

 
 

Maria Neneciu
 

Raluca Mirel
 

Teo Călin
 

Teo DinuProducători
Paul Horjea

 

Experți în finanțare

Cristina Vrabie


Mihaela Tutunaru
  
  


Specialiști în comunicare
 


Luiza Popescu


Mădălina Mezdrea


 
Asistenți proiect
Andra Mihai


Andra Moldoveanu


Iuliana Navlea