The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Câștigătorii Galei Societății Civile 2021 vor fi anunțați pe 30 septembrie live, la Rock FM

Articol / 15 Sep 2021 / Luiza Popescu
  • Câștigătorii Galei Societății Civile 2021 vor fi anunțați pe 30 septembrie live, la Rock FM
1/1
Câștigătorii competiției anuale Gala Societății Civile 2021 , ediția a XIX-a, vor fi anunțați pentru al doilea an consecutiv la Rock FM, în cadrul emisiunii “Evening Glory”, moderată de Răzvan Exarhu, în data de 30 septembrie, de la ora 19:00.

Ediția specială ”Evening Glory” este o co-producție Rock FM și Gala Societății Civile (GSC), dedicată anunțării câștigătorilor din cadrul competiției anuale GSC 2021, cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din România. În cadrul emisiunii vor fi anunțați câștigătorii premiilor I, iar câștigătorii premiilor II și III vor fi anunțați în timp real, pe pagina de Facebook Gala Societății Civile. Emisiunea Evening Glory va fi transmisă live pe canalele: Facebook Rock FM l Facebook Morning Glory cu Răzvan Exarhu l Facebook Gala Societății Civile.

Gala Societății Civile este dedicată oamenilor care cred în cauze diferite, dar care sunt motivați de același BINE. Competiția anuală și platforma galasocietatiicivile.ro reunesc multe ONG-uri și proiecte cu misiuni diferite, dar tocmai aceste diferențe între cauzele lor ne arată, de fapt, că numitorul comun este BINELE pe care toți cei implicați vor să-l facă.

De aceea, pentru a putea continua misiunea lor de a face BINE și pentru a-și putea susține cauzele, anul acesta fiecare câștigător al premiului I din cadrul competiției va fi premiat de către partenerul principal Rompetrol cu câte un voucher de carburant în valoare de 1.000 USD.

Emisiunea ”Evening Glory” va putea fi ascultată pe 30 septembrie, de la ora 19:00, pe Rock FM pe frecvențele - București: 100.6 FM, Brașov: 89.5 FM, Cluj Napoca: 92.2 FM, Sibiu: 89.9 FM, Târgu Mureș: 88.4 FM, Sighișoara: 105.4, Constanța: 103.9 FM, Galați: 104.8 FM, Brăila: 104.8 FM, Bistrița: 88.2 FM, Suceava: 107.7 FM, Vaslui: 91.2 FM, pe www.rockfm.ro sau prin aplicația Rock FM Romania.

În perioada 8 aprilie - 27 mai, în competiția Galei Societății Civile 2021, ediția a XIX-a, au fost înscrise 205 inițiative: 162 de proiecte, 12 programe și 31 campanii de comunicare. Acestea au fost evaluate, în perioada 22 iunie - 3 august 2021, de către 52 de specialişti în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și reprezentanți ai sectorului privat.

***
Despre Gala Societății Civile

Gala Societății Civile este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România. Inițiată în anul 2002, Gala Societății Civile are ca misiune recunoașterea tuturor inițiativelor luate pentru îmbunătățirea vieții într-o comunitate, promovarea și premierea spiritului civic și a responsabilității sociale în România.

Gala Societății Civile este un proiect THE INSTITUTE.

Parteneri principali: Rompetrol, UniCredit Bank
Partener pentru Sustenabilitate: Lidl România
Sponsor fondator: Fundația Vodafone România
Partener media principal: Rock FM
Parteneri media: IQads.ro, News.ro, Zile și Nopți, Biz, România Pozitivă, Știri ONG
Parteneri tradiționali: Netvibes România, PB&J
Partener monitorizare: MediaTrust România