The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Documentarul „Romii, aici şi acum” de Ángel Navarro la Institutul Cervantes

News / 06 Feb 2018 / INSTITUTE.RO
  • Documentarul „Romii, aici şi acum” de Ángel Navarro la Institutul Cervantes
1/1
Ambasada Spaniei şi Institutul Cervantes din Bucureşti, cu sprijinul Radioteleviziunii spaniole, invitã publicul la proiecţia documentarului „Romii, aici şi acum” (2016, Ángel Navarro), care va avea loc joi, 8 februarie, orele 19:00, la Institutul Cervantes.

Documentarul prezintã o serie de interviuri cu muzicieni, intelectuali, realizatori de televiziune şi vânzãtori ambulanţi, toţi de etnie romã, care vorbesc despre marea schimbare pe care o experimenteazã comunitatea romilor din Spania şi explicã, totodatã, motivele pentru care mai sunt încã multe de fãcut pânã vor fi combãtute discriminarea, rasismul şi lipsa de înţelegere reciprocã.



Proiecţia are loc în cadrul expoziţiei „Viaţa romilor”, aflatã în prezent la Institutul Cervantes din Bucureşti.

Intrarea este liberã în limita locurilor disponibile. Rezervãri la: cultbuc@cervantes.es.