The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Kevin Couliau - regizor și fotograf premiat – vine la București între 9-11 iunie [Expoziție/ Masterclass/ Screening de documentar]

Articol / 07 Iun 2023 /
  • Kevin Couliau - regizor și fotograf premiat – vine la București între 9-11 iunie [Expoziție/ Masterclass/ Screening de documentar]
  • Kevin Couliau - regizor și fotograf premiat – vine la București între 9-11 iunie [Expoziție/ Masterclass/ Screening de documentar]
1/2
Vara nu putea să înceapă mai bine pentru pasionații de baschet și fotografie. Între 9 și 11 iunie, Locker, studio de producție video specializat în sport & entertainment, îl aduce la București pe Kevin Couliau, fotograf și regizor, recunoscut global pentru talentul lui de a surprinde cultura de stradă, precum și pentru lentila umană prin care ne prezintă baschetul și toată universalitatea emoției sportului. Poveștile lui Kevin de pe toate continentele, care includ faptul că a lucrat cu nume precum Giannis sau Victor Oladipo și că a participat alături de Obama la inaugurarea unui teren de baschet, ajung acum mai aproape de noi ca niciodată. Lui Kevin Couliau i se alătură David Couliau, editor de film, cei doi fiind un duo creativ perfect.

Evenimentul este gândit ca un tur de forță menit să apropie comunitatea de baschet din RO și să le ofere pasionaților șansa de a sta la povești cu un fotograf a cărui viață este dedicată spiritului care aduce oamenii împreună pe teren:

1. EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE - 9-18 IUNIE //  DUNK SHOP ROMANIA
O selecție de 15 lucrări care reflectă fenomenul baschetului în jurul lumii.
Vernisaj: 9 iunie, ora 19:00
 
Event: https://www.facebook.com/events/633236928722451
 
2. MASTERCLASS - 10 IUNIE // 12:00 //  POINT
Atelier despre construirea propriului brand în lumea foto-video a sportului susținut de Kevin și David Couliau.
 
3. PROIECȚIE DOCUMENTAR - DOIN' IT IN THE PARK // 10 IUNIE // 18:00 //  POINT
Imagini și povești captivante despre fenomenul baschetului de stradă în New York, urmate de o sesiune de Q&A cu Kevin și David Couliau.
 
Event: https://www.facebook.com/events/267381772404842

Accesul la evenimente este gratuit, însă e necesară înregistrarea pentru vernisaj, masterclass și proiecție, așa că te rugăm să confirmi prezența pentru oricare dintre acestea cu un mail la contact@locker.studio.
---
Organizator:
https://www.facebook.com/locker.production
https://www.instagram.com/locker.studio/
https://www.youtube.com/@LockerStudio
 
 
Invitat:
kevincouliau.com
https://www.instagram.com/kev.couliau/

--

Despre Kevin Couliau


Kevin Couliau surprinde esența baschetului prin fotografii și filme care exprimă natura, estetica și cultura acestui sport. Inspirat de o dragoste timpurie pentru joc, fotograful și regizorul din Paris caută povești care prezintă impactul baschetului asupra indivizilor și comunităților de care aparțin, demonstrând universalitatea acestuia în întreaga lume.
 
Noțiunile de sociologie, design urban și arhitectură se întrepătrund în compoziția și conținutul lucrărilor sale, iar în 2012 au ajuns la un alt nivel odată cu realizarea documentarului premiat "Doin’ It In The Park", un film care explorează istoria, cultura și influența globală a baschetului de stradă din New York City.

Despre David Couliau
 
 
Regizor și producător din Paris, care creează filme originale și emoționante.
Relația sa cu cinematografia a început în copilărie, odată cu pasiunea pentru skateboard. A explorat lumea ca skateboarder și videographer timp de peste un deceniu, în anii '90 și 2000, și a obținut o diplomă în montaj de film la "Les Arts Filmiques".
 
Abilitatea sa de a povesti prin imagini este o tehnică perfecționată în timp: cu peste 25 de ani de experiență ca regizor și editor în cadrul mai multor documentare premiate, a fondat CIVILIANS, o companie de producție independentă care dezvoltă videoclipuri muzicale, conținut pentru branduri, documentare și ficțiune.

--

Despre Locker

Studio de producție video pe care pasiunea îl mișcă în direcția sportului și a entertainmentului. Suntem de mulți ani pe teren și în jurul lui, gata să surprindem ce-i mai bun din sporturi precum baschet, volei, fotbal sau chiar dans. De anul acesta ne-am propus să fim și mai aproape de comunitatea de profesioniști din domeniu.

Printre clienții Locker din ultimii 2 ani se numără: FIBA 3x3, Volleyball World, Red Bull, Fifty Digital [FIFA].