The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Music & Love: CineLatino Weekend pe TIFF Unlimited

Articol / 29 Mai 2020 / The Institute
  • Music & Love: CineLatino Weekend pe TIFF UnlimitedTIFF UNLIMITED_Music & Love
  • Music & Love: CineLatino Weekend pe TIFF UnlimitedBad Hair
  • Music & Love: CineLatino Weekend pe TIFF UnlimitedChavela
  • Music & Love: CineLatino Weekend pe TIFF UnlimitedEl Incendio
1/4
Un weekend cu aer sud-american pe TIFF Unlimited. Filme care evocă spiritul latino: o iubire încercată de circumstanțe imprevizibile în El Incendio, distins cu Trofeul Transilvania la TIFF 2015, și povestea unei rebeliuni cuceritoare în muzică - documentarul Chavela.

Filmele pot fi vizionate gratuit pe 30-31 mai, la orele anunțate, de pe teritoriul României, după care pot fi accesate oricând pe unlimited.tiff.ro, pe bază de abonament.

Abonamentul TIFF Unlimited oferă acces la un catalog cu peste 130 de titluri - filme premiate în festivaluri, hit-uri de box office, documentare românești, spectacole de teatru și dans contemporan. Perioada de free trial a fost extinsă la 14 zile.

Sâmbătă, 30 mai
ora 21.00 – Chavela
Regia:
Catherine Gund, Daresha Kyi
Portretul fascinant al unei vieți tumultoase. De-a lungul unei extraordinare călătorii, care a început pe străzile din Costa Rica, Chavela Vargas a devenit o emblemă a Mexicului, iubită pentru patosul și profunzimea muzicii sale. Iată povestea ei de icon rebel, cu momentele ei de grație, dar și cu cele de cădere, cu pasiunile ei, inclusiv relația cu pictorița Frida Kahlo.

Duminică, 31 mai
ora 21.00 – El Incendio/The Fire
Regia:
Juan Schnitman
Pe ultima sută de metri înaintea de semnarea contractului pentru primul lor apartament, Lucía şi Marcelo scot 100.000 de dolari de la bancă. Semnarea contractului se amână însă pe a doua zi. Următoarele 24 de ore, cu banii ascunși în casă, vor dezvălui adevărata natură a dragostei lor, criza în care se află, dar şi violenţa care zace în interior.
Trofeul Transilvania, TIFF 2015
Nou pe TIFF Unlimited

Bad Hair/ Pelo Malo
Regia: Mariana Rondón
Junior are 9 ani şi un păr cârlionţat, rebel. Vrea să şi-l îndrepte pentru poza din albumul de an, preocupat să arate ca un star pop la modă. Asta deschide un conflict cu mama sa, care simte cum lumea îi fuge de sub picioare când ghicește în fiul ei primele impulsuri homosexuale.
Trofeul San Sebastian, 2013; Secțiunea Supernova, TIFF 2014
*Disponibil pentru abonați, din 30 mai

The festival must go on. Anytime. Online.

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming (SVoD) lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est.

TIFF Unlimited este disponibil online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de peste 130 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual.

Noii abonați beneficiază de o perioadă extinsă de free trial de 14 zile. Detalii pe unlimited.tiff.ro.
***

Îi puteți urmări pe:

unlimited.tiff.ro | FB: @tiffunlimited | Instagram | YouTube