The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Noul film al regizorului Lars von Trier ajunge în cinematografele din România

News / 15 Ian 2019 / INSTITUTE.RO
  • Noul film al regizorului Lars von Trier ajunge în cinematografele din RomâniaPhoto credits: Zentropa/ Christian Geisnæs
1/1
Din 18 ianuarie 2019, Independența Film aduce în cinematografele din România filmul The House that Jack Built / Casa pe care Jack a construit-o, cel mai recent lungmetraj al regizorului danez Lars von Trier.

 
Jack (Matt Dillon) este un sofisticat criminal în serie din America anilor '70. Inteligent mult peste medie, Jack preferă să-și discute problemele interioare cu Verge (Bruno Ganz), căruia îi mărturisește că fiecare crimă e o operă de artă. Jack își asumă riscuri tot mai mari în încercarea de a crea opera de artă supremă.



Despre film, Lars von Trier spune: „De-a lungul anilor am făcut filme despre femei care dădeau dovadă de bunătate. Acum am făcut un film despre un bărbat diabolic.” 



Independenţa Film este casa de distribuţie care promovează filme independente de referință, de nișă sau câștigătoare ale unor premii internaționale prestigioase.