The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

#StămAcasă cu TIFF Unlimited

Articol / 18 Mar 2020 / The Institute
  • #StămAcasă cu TIFF UnlimitedTiff Unlimited
  • #StămAcasă cu TIFF UnlimitedTiff Unlimited
1/2
Pentru că e important să #StămAcasă în aceste vremuri tulburi, pentru că avem mai mult timp liber ca niciodată și pentru că, de ce nu, ne va face bine să uităm puțin de realitate și să evadăm în cinema, TIFF Unlimited vă invită să le vizitați platforma, unde vă așteaptă cu un program de filme italiene, dar și cu titluri premiate în marile festivaluri internaționale sau trecute prin TIFF, grupaje de comedii sau documentare, toate menite să vă aline această neobișnuită perioadă de izolare socială.

În curând pe TIFF Unlimited: retrospective David Lynch și Xavier Dolan, o colecție de scurtmetraje românești premiate și multe alte surprize.

*Noii abonați beneficiază de o perioadă extinsă de 14 zile de free trial, pentru a putea vedea filmele.

ITALY ON MY MIND
La Grande belleza, r. Paolo Sorrentino
Un fascinant tur de forță cu Toni Servillo în rolul lui Jep Gambardella, regele autoproclamat al lumii mondene din Roma, ajuns la 65 de ani, care își rememorează tinerețea plină de pasiuni - prilej pentru o meditație fascinantă asupra naturii umane.
Oscar pentru Cel mai bun film străin

Youth, r. Paolo Sorrentino
Doi prieteni trecuți de anii tinereții - Michael Caine și Harvey Keitel - se redescoperă într-o vacanță în Munții Alpi și-și pun la încercare convingerile despre viață, familie, pasiuni. Cu Mădălina Ghenea.
Competiție Cannes, nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun cântec original

Perfetti Sconosciutti, r. Paolo Genovese
Șapte prieteni inventează un joc îndrăzneț: să-și pună telefoanele pe masă și să-și arate unul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc. Vor mai rămâne prieteni după această cină?

Hit de box office în Italia
La pazza gioia, r. Paolo Virzì
O comedie neconvențională despre două femei complet diferite care se împrietenesc în timp ce sunt internate la ospiciu. Amândouă pornesc într-o amuzantă și emoționantă aventură.

COMEDII
Wild Tales, r. Damián Szifron
„Farsa asta despre răzbunare e feroce și incredibil de amuzantă. Damián Szifron n-a făcut un singur film, ci șase lipite sub un singur titlu și trimise într-o lume care s-ar putea să nu fie pregătită pentru ele” - Rolling Stone
Nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun film străin

La gran familia espanola/ Nuntă în ofsaid, r. Daniel Sánchez Arévalo
Ephraim, cel mai mic din cinci fraţi, îi cere colegei lui Carla, în vârstă tot de zece ani, să se mărite cu el când vor împlini 18 ani. Opt ani mai târziu, cine s-ar fi gândit că Spania va juca finala Cupei mondiale la fotbal în Africa de Sud exact în ziua nunţii lor?

Despre oameni și melci, r. Tudor Giurgiu
George este lider de sindicat și unul dintre cei 3.000 de muncitori de la fabrica de mașini ARO. Când află că fabrica a dat faliment și ar putea deveni crescătorie de melci, o idee de-a dreptul nebunească îl face să-și mobilizeze colegii pentru a o salva. Va reuși el oare? Succes de box office în România

Under the Tree, r. Hafsteinn Gunnar Sigurðsson
O comedie islandeză savuroasă! Lui Baldwin și Inga le e tare drag copacul din curte, dar se pare că umbrește curtea vecinilor. Ce începe ca o ceartă firească între două familii va căpăta în curând dimensiuni greu de imaginat...
Propunerea Islandei la Oscar

______________________________________________________________

TIFF Unlimited este platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de filme cu aproape 100 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual.

Detalii pe unlimited.tiff.ro

The festival must go on. Anytime. Online.