The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SUNSCREEN Film & Arts Festival se întoarce la Constanța, între 17 și 20 august

Articol / 03 Aug 2023 / Andra Mihai
  • SUNSCREEN Film & Arts Festival se întoarce la Constanța,  între 17 și 20 august
1/1
Cea de-a doua ediție a SUNSCREEN Film & Arts Festival va avea loc la Constanța, în perioada 17 – 20 august 2023. Inițiat anul trecut de organizatorii celui mai mare eveniment de film din țară – TIFF, festivalul își propune să aducă în fața publicului de la malul mării cele mai noi și apreciate filme românești și internaționale, concerte și invitați speciali. Anul acesta, SUNSCREEN se extinde și în Mamaia, unde vor avea loc proiecții de film pentru turiști.

Locațiile Sunscreen Film & Arts Festival 2023 sunt Piața Ovidiu, Plaja Reyna, Centrul MEPT Jean Constantin și Piața Cazino din Mamaia. 

„În curând vom definitiva programul celei de-a doua ediții SUNSCREEN, dar până atunci vă pot spune că avem pe listă cele mai așteptate comedii românești ale anului și că și-au confirmat deja prezența la Constanța foarte mulți artiști îndrăgiți de public. Ne bucurăm că anul acesta festivalul are loc în timpul sezonului estival și le dăm astfel întâlnire și turiștilor de pe litoral în fața marelui ecran. Toate proiecțiile vor avea intrare liberă”, declară Alexandra Boghiu, coordonatoarea festivalului.

Prima ediție SUNSCREEN a fost locul în care s-au văzut în avanpremieră absolută filme fenomen precum Teambuilding, Mirciulică sau serialul Clanul (PRO TV). Invitatul special al ediției a fost actorul sârb Darko Perić. Anul trecut, peste 10.000 de constănțeni au participat la festival, organizatorii așteptând ca anul acesta numărul spectatorilor să se dubleze. 

Detalii despre program vor fi anunțate în curând pe sunscreenfestival.ro, dar și pe paginile de Facebook și Instagram ale festivalului. 

SUNSCREEN este un eveniment organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanța și Centrul Cultural Teodor Burada.