The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Art Fashion Fair 11

News / 11 Dec 2017 / INSTITUTE.RO
  • Art Fashion Fair 11
1/1
Ediția cu numărul 11 - Art Fashion Fair | Christmas Affair - se desfășoara pe 16–17 Decembrie 2017, între orele 11 si 20, la Beans&Dots și Mezanin (Palatul Universul, Str. Actor Ion Brezoianu 23-25). 

La Art Fashion Fair Christmas Affair descoperi cadourile de Crăciun originale și etice, create pentru tine de către designeri români. Art Fashion Fair promovează exclusiv designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, accesorii home&decor, produse organice) unei comunităti de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands. 

"Cadourile create de designerii români sunt o modalitate naturală de a transmite o pasiune pentru etică printr-un produs care are o poveste. Această alegere reprezintă nu doar o oportunitate de a susține afacerile care fac o diferență, ci și de a împărtăși această valoare prietenilor și celor dragi.  Într-o lume în care predomină producția în masă, Art Fashion Fair susține și sărbătorește designerii care creează piese unicat sau in serie limitată, care încorporează metode tradiționale de producție, precum și materiale organice. Combinația dintre acestea are ca rezultat produse deosebite, care sunt la fel de unice ca și persoana care le-a realizat", au explicat organizatorii. 
 
35 de designeri și branduri românești expun la Art Fashion Fair, în urma selecției riguroase făcute de Roxana Silean (Fondator și curator al evenimentului) si Alexandra NegulescuȘ Chemistry, Mihaela Cretescu, snob., Oana Vasiloiu, P’ANKA, Bianca Popp, Mihaela Coman, Karakter, Fandacsia, Luviane Atelier de parfumerie si bijuterie, Atelier de lana, Monica Iacovenco Jewelry, Laura Firefly, Gabriela Secarea, Irina Antonesi, Icrus Florea, Muna Radu, GI 
Jewellery by Isabela Groza, Bizar Concept, Sokezama Unicate Manufactures, Anamaria Prelipcean, Una-i luna, Dollflowers, Noon, ZIG Leather, EcoSocial Atelier, Whiskers and tales, Diana Grigore, Triadora Concept, Atelier Isabelle Vijiiac Superpowers.