The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Noul album Electric Brother, audiție în sistemul Dolby Atmos

News / 03 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • Noul album Electric Brother, audiție în sistemul Dolby AtmosAlexe
  • Noul album Electric Brother, audiție în sistemul Dolby Atmos
1/2
Electric Brother lansează noul album ROCKS printr-o audiție realizată în sistemul Dolby ATMOS, cea mai performantă tehnologie de sunet tridimensional. Evenimentul va avea loc pe 17 noiembrie, la orele 19.00, în Sala Grand Ultra din Grand Cinema & More (Băneasa Shopping Center) și este singura reprezentație pentru publicul larg. 

„Îmi amintesc cât de tare era să ne strângem la cineva acasă și să scoatem un disc din bibliotecă, să îl ascultăm, să îl disecăm, să descoperim în imaginea de pe copertă detalii ascunse care puteau fi cheia unei piese sau a unui vers. Audiția este un act care s-a pierdut, acum muzica e doar un fundal pentru alte activități. Eu îmi doresc ca această lansare să reînvie dorința ascultătorilor de a pune, din nou, muzica în centrul atenției. Vreau să arăt publicului că e ok să trăiești o oră doar cu muzica, fără să faci altceva, așa că vreau să lansez noul album într-un spațiu sonor în care publicul nu a mai fost până acum”, explică Electric Brother.

În premieră, audiția albumului ROCKS va fi realizată în sistemul Dolby ATMOS, un format inovator care permite imersiunea totală în sunet, într-o sală care oferă toate premisele necesare, singura din România dotată cu acest sistem.

„Am ales să folosesc immersive sound pentru că el reprezintă viitorul. Este, în sfârșit, un mod natural de a asculta, ca la un concert simfonic unde muzica nu vine din boxele din stânga sau din dreapta ci de la fiecare instrument în parte, preluând acustica și ecoul sălii. Sunetele sunt peste tot în jurul și deasupra ta”. A fost nevoie astfel ca materialul utilizat pentru audiție să fie mixat și masterizat diferit față de varianta în stereo pusă la dispoziția publicului larg.

Noul proiect Electric Brother, ROCKS conține 11 piese, majoritatea în primă audiție. Albumul aduce elemente noi și la nivelul compozițiilor, fiind pentru prima oară când artistul compune în stilul rock. Vocile care pot fi auzite pe album aparțin lui Electric Brother, Norzeatic, Maria Popistașu, Oigăn (Kumm) și Chelsey Flaherty. ROCKS este disponibil, în stereo, pe iTunes.com începând cu 15 noiembrie.