The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Christmas Maker Fair

News / 11 Dec 2017 / INSTITUTE.RO
  • Christmas Maker Fair
  • Christmas Maker Fair
1/2
Christmas Maker Fair va avea loc între 15 și 17 decembrie la Industria Bumbacului. Peste 40 de makeri și designeri români vor fi prezenți cu cadouri unicat
 
Când ne gândim la pregătirile de Crăciun ne imaginăm un atelier cu spiriduși care meșteresesc cele mai frumoase cadouri pentru cei care au fost cuminți. Așa au arătat și atelierele maker-ilor români în ultimele săptămâni, în care au creat cele mai minunate și surprinzătoare obiecte de design ce pot fi descoperite la târgul de Crăciun alternativ Christmas Maker Fair, între 15 și 17 decembrie la MATER (Splaiul Unirii 160).
 
Christmas Maker Fair este târgul care reprezintă cultura makerilor din România și va include standuri ale creatorilor, designerilor și artizanilor români ce prezintă produse originale și unicate, realizate local, la scară mică, prin folosirea unor tehnici și materiale inovatoare. Vizitatorii târgului vor putea cumpăra articole vestimentare, bijuterii, articole de design interior sau design industrial, dar și produse de gastronomie. 
 
Pe lângă standuri cu cadouri, târgul de la Industria Bumbacului, un spațiu reamenajat de comunitățile creative al Bucureștiului, va găzdui și un loc de joacă polisenzorial cu echipamente de joacă incluzive amenajat de Răspiua, precum și un târg de haine și accesorii din garderobele fashionistelor. 
 
Christmas Maker Fair va fi deschis vineri, 15 decembrie, de la 17.00 la 20.00, sâmbătă, 16 decembrie, între 11.00 și 20.00 și duminică, 17 decembrie, de la 11.00 la 18.00.

Cu ocazia Christmas Maker Fair, bucureștenii vor putea descoperi MATER – prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est – un spațiu de 1000m2 ce a fost deschis anul acesta în octombrie de către echipa Nod Makerspace.