The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Christmas Workshop # Atelier Anda Roman

News / 13 Dec 2017 / INSTITUTE.RO
  • Christmas Workshop # Atelier Anda Roman
  • Christmas Workshop # Atelier Anda Roman
1/2
Pe 14 decembrie, între 17:00 și 19:00, Atelier Anda Roman așteaptă toți pasionații de craft la un workshop de Crăciun, la care vor lucra cu mâinile crengi de brad, sfoară, frunze și decorațiuni speciale. 

„Ne propunem să celebrăm sfârșitul de an prin acest workshop, conectându-ne cu oameni dragi la un pahar de vin, ciocolată de casă facută de Anda și muzică jazz. Sfidăm astfel agitația premergătoare Crăciunului, luându-ne timp pentru a ne bucura de sărbători.” - echipa Atelier Anda RomanAndreea Banita, maître fleuriste, va ajuta participanții să își construiască propria coroniță de Crăciun.

Toate materiale sunt incluse în prețul atelierului. La sfarsitul workshopului participanții vor pleca acasă cu coronița creată.

Participarea la workshop costă 250 lei, iar locurile sunt limitate. Înscrierea se face la office@andaroman.ro