The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Grădina cu Artiști - concert, teatru pentru copii, ateliere și târg

Articol / 10 Sep 2021 / Luiza Popescu
  • Grădina cu Artiști - concert, teatru pentru copii, ateliere și târg
1/1
Ultima ediție a Grădinii cu Artiști de anul acesta, în Parcul Grădina Icoanei din București

Pe 11 și 12 septembrie, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta aniversează 10 ani, Grădina cu Artiști, revine pentru o ultimă ediție în Parcul Grădina Icoanei din București cu un târg de artizani, ateliere pentru toate vârstele, concert și teatru pentru copii, iar intrarea pentru public este liberă.

Ediția din septembrie a Grădinii cu Artiști aduce următorul program pentru vizitatori:

Sâmbătă, 11 septembrie

10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleșcanu
16:00 – Călătorie muzicală cu iz folcloric cu Alexandra Crăciun și Ilie Idu
17:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Cenușăreasa cu trupa Omidee

Duminică, 12 septembrie
10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleșcanu
11:00 și 18:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Prințul fermecat în broască cu trupa Etherium

Designerii și artizanii pricepuți aduc din nou în parc haine, cărți și jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, cafea aromată, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Vin să își expună comorile, dar și ca să ne arate și să ne învețe secretele lor, așa că au pregătit multe ateliere pentru toate gusturile, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: codițe cu ață, pictură pe lemn și pe tricouri, felinare handmade, săpunuri naturale, brățări, slime, yoga și mandale.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă, programul complet este disponibil pe site-ul http://gradinacuartisti.ro, iar detalii se găsesc în evenimentul de pe Facebook.