The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Conferințele de primăvară LəRN aduc la București profesioniști de top ai managementului cultural

Articol / 11 Apr 2019 / The Institute
  • Conferințele de primăvară LəRN aduc la București profesioniști de top ai managementului culturalConferinţede primăvară
  • Conferințele de primăvară LəRN aduc la București profesioniști de top ai managementului culturalPiet Jaspaert
  • Conferințele de primăvară LəRN aduc la București profesioniști de top ai managementului culturalTrevor Davies
1/3
Profesioniști de top în management cultural local și internațional vin la București pentru evenimentul ce lansează Programul de formare în management cultural al Platformei Avansate de Educație LəRN.

Printre speakerii principali ai Conferințelor de primăvară LəRN se numără atât invitați internaționali cu nume de referință: Trevor Davies – director European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017 și Piet Jaspaert – vicepreședinte Europa Nostra, cât și unii dintre cei mai importanți manageri culturali din țară: Simona Neumann – director executiv Asociația Timișoara 2021 și Ștefan Teișanu – director executiv Centrul Cultural Clujean.

Sunt prezenți actori importanți ai scenei culturale bucureștene: Andrei Borțun – owner The Institute, Ioana Ciocan – general manager Pavilionul de Artă București – Art Safari, John Varbiu – organizator Summerwell, Magneto Events, Roxana Gamarț – co-fondator Galeria Mobius și Vlad Tăușance – strategist Argo și consultant Fundația Friends for Friends. Mihnea Gheorghiu – global digital creative director Publicis Milano și global creative director Diesel vine la București pentru o discuție despre impactul publicității în cultura contemporană.

Despre proiecte de regenerare urbană ne vor vorbi Doru Frolu – arhitect, co-managing partner The Ark și Tamina Lolev – arhitect, co-fondator Nod Makerspace.

Primul sezon al Conferințelor de primăvară LəRN este construit în jurul conceptului Ideas Meeting People și este organizat pe parcursul a două weekenduri din luna mai, 11-12 mai și 18-19 mai.

Acestea propun managerilor și liderilor din sectorul cultural un format creativ și flexibil de întâlniri, tururi ghidate, discuții față în față, vizite la muzee, prezentarea și explorarea unor spații culturale independente din București, brunch-uri pop-up și alte întâlniri cu invitați din Italia, Belgia, Danemarca și România.

Înscrierea la Conferințele de primăvară se poate face până pe 10 mai 2019 la info@lern.ro, în limita celor 60 de locuri disponibile. Taxa de înscriere este de 795 RON și include participarea la conferințe, vizitele private ale centrelor culturale și tururile ghidate din cadrul programului, masa de prânz alături de speakerii participanți și taxa de membership care asigură accesul la Comunitatea online LəRN.

Participanții la Conferințele de primăvară LəRN vor beneficia de un discount de 30% din taxa de participare la modulul cu numărul doi al Programului de formare în management cultural – Școala de vară.
__________________________________________________________________________________

Platforma Avansată de Educație LəRN este inițiată de un grup de profesioniști în educație, comunicare, antreprenoriat, inovație socială și cultură, sub umbrela Universității Spiru Haret și a Fundației România de Mâine. Platforma LəRN oferă o soluție inovatoare în formarea profesională a managerilor și liderilor pentru o mai bună integrare pe piața muncii de astăzi printr-o serie de trei formate educaționale: Programul de Formare în Managementul Cultural, Programul de Formare în Inovare Socială și Programul de Formare în Coaching și Dezvoltare Personală. Programele LəRN pun accent pe metode creative de formare, pe interactivitate și pe comunicarea directă dintre speaker și participanți. LəRN beneficiază de parteneriate cu universități străine, institute culturale și asociații de business, iar cursurile sunt susținute de lideri profesioniști români și străini.