The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

COSMIC Beauty & Wellness Festival

Articol / 09 Mar 2023 / Andra Mihai
  • COSMIC Beauty & Wellness Festival
1/1
COSMIC Beauty & Wellness Festival, cel mai nou eveniment dedicat unui mod conștient de a avea grijă de noi și de natura din jurul nostru, va avea loc în perioada 18-19 martie 2023, la GHICA House București (str. Ion Ghica 13), zona UNIVERSITATE.

COSMIC Beauty & Wellness Festival își propune să promoveze stilul de viață echilibrat, obiceiurile sănătoase și alegerile sustenabile. Festivalul este configurat din două componente: o zonă dedicată atelierelor de wellness, mindfulness și terapiilor alternative și o zonă de târg, în care aducem împreună antreprenori locali, creatori de branduri și produse de îngrijire, frumusețe, nutriție și stare de bine, în scopul promovării, vânzării și educării unei comunități conștiente de alegerile sale.

În cele două zile dedicate evenimentului, pe 18 și 19 martie 2023, la GHICA House UNIVERSITATE (str. Ion Ghica 13, București) toți cei pasionați de sănătate fizică și mentală vor putea participa la ateliere de yoga, mindfulness, sunet, mișcare, dezvoltare personală și nutriție și vor putea descoperi și testa produse ale unor branduri autohtone din zona de beauty & wellness, care pun accentul pe calitate, responsabilitate, sustenabilitate și autenticitate. Două dintre ateliere vor fi dedicate exclusiv copiilor.

”COSMIC e un concept care înseamnă conexiune, stare de bine, echilibru interior și frumusețe autentică. Ne dorim să aducem împreună o comunitate de oameni cu inițiative bune, care abordează viața într-o manieră holistică și sunt deschiși spre descoperire și evoluție.” - DAN PIERȘINARU - fondator COSMIC Beauty & Wellness Festival

Lista completă a activităților și a brandurilor participante la COSMIC Beauty & Wellness Festival, precum și detalii despre biletetele de acces, sunt afișate pe site, pe contul de Instagram și pe pagina de Facebook

*** 

Despre ORGANIZATOR

COSMIC Beauty & Wellness Festival este un eveniment organizat de INRO – creative events, care are în portofoliu de târguri și evenimente creative precum AUTOR – Târgul de Bijuterie Contemporană, NOEL – Târgul Cadourilor de Designer și MATERIA – Târg de Design în Piele.