The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CreativeMornings Bucharest se întoarce pe 10 noiembrie la Impact Hub Bucharest!

Articol / 25 Oct 2023 / Andra Mihai
  • CreativeMornings Bucharest se întoarce pe 10 noiembrie la Impact Hub Bucharest!
1/1
Cum ar fi să-ți începi dimineața la un mic dejun cu creativi și un invitat care să-ți spună, simplu și intim, o poveste care să te inspire? 

Răspundem împreună începând de vineri, 10 noiembrie, la ora 9:00 dimineața, când seria de evenimente CreativeMornings Bucharest revine, după o pauză îndelungată.

Conceptul CreativeMornings a fost inițiat la New York de Tina Roth Eisenberg. Era 2008 și Tina se întreba cum poate aduce la un loc bogata comunitate creativă din New York, pentru ca membrii ei să se conecteze personal & profesional în mod autentic, fără graba metropolei...

Concret, i-a venit ideea unui mic dejun cu prelegere pentru fiecare ultimă zi de vineri a lunii, cu acces gratuit și destinat tuturor celor interesați. O dimineață, o temă, un invitat pe lună.

Arc peste timp, CreativeMornings se ține în peste 200 de orașe în toată lumea, și fiecare oraș primește alintul de capitol. Capitolul de la București a fost scris din 2013 de către mai mulți Hosts care au conceput și organizat cu pasiune zeci de ediții CMBuc, cu un combo de discurs inspirator plus mic dejun relaxat.

Noul capitol CreativeMornings Bucharest va fi scris de gazda Elvira Lupșa, agent de artă, care a produs deja peste 20 de ediții a dimineților creative. Ei i se alătură acum co-gazde, fundraiser-ul Vlad Lupeș și freelancer-ul cultural Mihai Ivașcu.

Și pentru că noile începuturi au nevoie de spații cu experiență în pionierat, casa nouă a dimineților creative este Impact Hub Bucharest, pionierul ideii de co-working în România. Aici vom petrece începuturi efervescente de zi, cu mic dejun gustos și invitați gata să ne trezească cu discursurile lor puternice. Vă așteptăm la 3 ediții până la finalul anului.

Cum sperăm la cât mai multe ediții CreativeMornings de-acum înainte și nimic nu e întâmplător, iată că tema globală a ediției de pe 10 noiembrie e ENDURANCE, iar cea care o ilustrează este artista vizuală Ana Kun din Timișoara.

O flacăra nestinsă care arde înăuntrul nostru, iluminând un traseu prin întuneric și incertitudine. Puterea liniștită care se ivește atunci când provocările ne pun la încercare limitele, îndemnându-ne să depășim ceea ce credeam că e imposibil. Rezistența nu este doar un moment oarecare, ci un spirit neobosit care șoptește „continuă” când lumea pare să apese greu asupra noastră.

– CreativeMornings New York despre tema ENDURANCE

 Despre ENDURANCE și parcursul ei ne va vorbi o invitată foarte specială, o profesionistă despre care toți am auzit și a cărei carieră ne dovedește tăria de caracter din spatele gloriei.

Ea & gazdele vă vor ura bună dimineața pe 10 noiembrie, ora 9:00, la Impact Hub Universitate. Intrare liberă, locuri limitate – pentru a afla mai multe, urmăriți-ne aici & aici; curând dăm drumul la înscrieri.

CreativeMornings BUC is here to stay! Join us.