The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cultural Sustainability Academy

Articol / 13 Iul 2023 / Andra Mihai
  • Cultural Sustainability Academy
1/1
Academia pentru Sustenabilitate Culturală - Knowledge Hub for Cultural Sustainability® (CSA) este o comunitate de profesioniști care dezvoltă strategii și metodologii holistice pentru decizii bazate pe sustenabilitate culturală în întreaga societate.

Desfășurat exclusiv față în față, programul este conceput să facă legătura între o varietate de părți interesate, inclusiv reprezentanți ai industriei modei, promotori ai schimbării de sistem și reprezentanți ai autorităților locale cu persoane ce împărtășesc păreri similare, pentru a inspira acțiuni și a crea o comunitate de agenți de schimbare pentru durabilitatea culturală.

Programul inspiră lideri inovatori și susținători pasionați ai echității și justiției sociale privitoare la deciziile durabile din punct de vedere cultural și creează căi etice pentru parteneriate directe cu popoarele indigene, grupurile etnice și comunitățile locale.

CSA este o experiență de învățare holistică axată exclusiv pe conceptul de sustenabilitate culturală în modă, în industriile creative și în sectorul cultural, care oferă participanților cunoștințe și instrumente unice pentru a înțelege și a permite sustenabilitatea culturală în organizații, proiecte sau afaceri.

Programul CSA Executive este structurat pe 5 piloni de cunoaștere și are ca model munca de grup cu scopul a crea rețele de schimbare și a construi rețele multidisciplinare dinamice și transnaționale dinamice pentru rezolvarea problemelor.

Mai multe detalii despre acest program pot fi accesate pe site, aici