The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

EVERY CAN COUNTS FACE RECICLAREA DISTRACTIVĂ PRIN RECYCLING CHALLENGE

Articol / 03 Iun 2020 / The Institute
  • EVERY CAN COUNTS FACE RECICLAREA DISTRACTIVĂ PRIN  RECYCLING CHALLENGE
  • EVERY CAN COUNTS FACE RECICLAREA DISTRACTIVĂ PRIN  RECYCLING CHALLENGE
1/2
Cu evenimente de mare amploare puse în aşteptare pentru viitorul apropiat, Every Can Counts încurajează oamenii să continue eforturile de a recicla acasă, prin Recycling Challenge (Provocarea Reciclării), o iniţiativă care a devenit virală în Spania şi care este lansată acum în toată Europa.

Recycling Challenge (Provocarea Reciclării) le oferă oamenilor o modalitate creativă de a-şi arăta coordonarea şi spiritul inovator în timp ce îşi aduc contribuţia pentru mediu şi reciclează dozele. Pur şi simplu, Every Can Counts provoacă oamenii să se filmeze în timp ce pun o doză de aluminiu într-un coş de reciclare în cea mai creativă modalitate posibilă. Totul se desfăşoară ca parte a campaniei ReSTART, care încurajează oamenii să îşi schimbe obiceiurile în urma pandemiei COVID-19.

Every Can Counts este un program derulat în 19 ţări europene cu scopul de a creşte nivelul de conştientizare cu privire la reciclare şi avantajele aluminiului ca ambalaj circular care poate fi reciclat la infinit. Având ca principale medii de comunicare locurile de muncă, festivalurile de muzică, evenimentele sportive şi alte adunări mari inaccesibile la acest moment, grupul şi-a centrat atenţia pe promovarea reciclării într-o atmosferă foarte privată, acasă, prin Recycling Challenge (Provocarea Reciclării).

După debutul din Spania, Every Can Counts lansează acum Recycling Challenge (Provocarea Reciclării) în toată Europa, ca un tribut pentru cât de importanți sunt lucrătorii din colectarea deșeurilor în acestă perioadă de încercare. Pe măsură ce oamenii au fost nevoiţi să rămână acasă, conștientizarea lor despre deșeurile pe care le produc a crescut brusc și își dau seama tot mai mult de nevoia de a recicla și de a implementa o adevărată economie circulară.

„Suntem încântați de faptul că Recycling Challenge este cu adevărat antrenantă și inspiră oamenii. Nu numai că vrem să continuăm să răspândim mesajul nostru despre importanța reciclării, dar dorim, de asemenea, să le mulțumim tuturor lucrătorilor din domeniul colectării deșeurilor care au arătat cât de esențiali sunt pentru noi toți. Credem că această experiență va ajuta consumatorii să realizeze valoarea materialelor reciclabile, cum este aluminiul.” Adina Magsi, Manager Every Can Count Romania

Prin campania ReSTART, Every Can Counts face acum primii paşi spre realizarea obiectivului de a putea păşi într-o lume mai inteligentă, mai curată şi mai sănătoasă: o lume circulară. Având în vedere că oamenii din întreaga lume sunt mai conştineţi ca niciodată cu privire la deşeurile pe care le produc, acum este timpul să răspândim conştientizarea beneficiilor ambalajelor de bătură reciclabile asupra mediului. Este timpul pentru un început nou, deoarece lumea revine la viață. Este o oportunitate de a ne reinventa pe noi înșine și societățile noastre pentru a face lumea un loc mai bun. Să nu ratăm această șansă!

Apărută în 2009 în Marea Britanie, iniţiativa Every Can Counts este considerată programul principal pentru promovarea reciclării dozelor de băutură în Europa! Acesta își propune să îi inspire pe toți să facă diferența prin reciclarea dozelor de băutură atunci când sunt departe de casă, adică la birou sau „on th go” - de la parcuri, festivaluri și evenimente sportive, la școli și universități. Astăzi, inițiativa este prezentă în 19 țări.

Urmărește-i pe:
Facebook: www.facebook.com/everycancountsromania
Instagram: https://www.instagram.com/every_can_counts_romania/