The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

feeder.ro awards - apel deschis pentru compoziții de muzică electronică

Articol / 02 Aug 2023 /
  • feeder.ro awards - apel deschis pentru compoziții de muzică electronică
1/1
 Participă cu cele mai bune compoziții de muzică electronică în cadrul noului apelului deschis feeder.ro awards!
 
Apelul feeder.ro awardseste public, deschis către orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante compoziții de muzică electronică, lansate în perioada 2018 - 2023.
 
Calendar apel deschis
30 Iulie 2023 - lansarea temei apelului deschis;
30 Iulie – 25 August 2023, 23:59 - înscrieri pe website-ul proiectului;
26 - 28 August 2023 - verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public;
29 August - 13 Septembrie 2023 - selecția: vot online public anonim pe platformawww.feeder.ro/awards pentru 3 premii ale publicului;
14 Septembrie 2023 - publicarea rezultatelor: anunțarea celor 3 premii;
15 Septembrie 2023 - publicarea unei galerii permanente virtuale, care prezintă compozițiile premiate.
 
Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului.
Premiul publicului - 300 lei net
Premiul publicului - 300 lei net
Premiul publicului - 300 lei net
 
Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist cu 195 de muzicieni români și internaționali, a căror activitate recentă va fi evaluată de un juriu format din 3 muzicieni, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 muzicieni vor fi premiați pentru activitatea lor recentă. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 14 Septembrie 2023.
 
 
 
Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.
 
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
 
Parteneri media: Agenția de carte, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin
 
Despre Save or Cancel
Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.