The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Gala Societății Civile 2015, ediția a XIII-a

News / 10 Iun 2015 / INSTITUTE.RO
  • Gala Societății Civile 2015, ediția a XIII-a
1/1
Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societății Civile 2015, în cadrul căreia vor fi anunțați câștigătorii ediției a XIII-a, va avea loc în data de 15 iunie, la Ateneul Român, începând cu ora 19.30.
 
În cadrul evenimentului vor fi anunțate și premiate cele mai bune proiecte și programe implementate de sectorul asociativ în ultimul an. Acestea au fost evaluate de către juriul ediției 2015, format din 50 de specialiști în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și din reprezentanți ai sectorului privat, consultanți în CSR, comunicare sau corporate affairs.

Numărul proiectelor înscrise anul acesta este de 150, dintre care patru sunt incluse în secțiunea-galerie Think Tank, extra-competiție.

În cadrul Galei, vor fi anunțate Premiile I, II și III pentru fiecare secțiune din cele 17 din competiție: Educație, Învățământ, Cercetare, Artă și Cultură, Apărarea drepturilor individuale/ colective, Comportament civic și Participare publică, Sănătate, Incluziune socială, Servicii de Asistență socială, Protecția mediului, Dezvoltare economică și socială, Proiecte și campanii de VOLUNTARIAT, Proiecte pentru TINERET, Proiecte și campanii de Responsabilitate Socială și Programe. De asemenea, vor fi acordate Premiile pentru Eficiență, Impact, Durabilitate și Originalitate în cadrul secțiunilor aferente. Marele Premiu al Galei Societății Civile 2015 va fi acordat unui proiect câștigător al locului I din secțiunile pe domenii.

Inițiată în anul 2002, de-a lungul celor treisprezece ediții ale Galei Societății Civile au fost înscrise în competiție 1.850 de proiecte, semnate de către organizații non-profit, neguvernamentale, grupuri de inițiativă sau persoane fizice.