The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IGLOO se alătură cauzei #scutpentruspital

Articol / 24 Mar 2020 /
  • IGLOO se alătură cauzei #scutpentruspital
1/1
În contextul pandemiei COVID-19, Igloo Media a luat decizia de a se alătura cauzei #scutpentruspital și de a dona 20% din veniturile provenite din vânzarea online, pe www.igloo.ro, a revistei igloo #195_aprilie-mai Asociației Zi de Bine. Astfel, Igloo Media, partenerii săi și cititorii revistei vor contribui la dotarea spitalelor din România care sunt în prima linie de apărare împotriva acestei boli. În plus, igloo #195_aprilie-mai va fi disponibil în format digital, integral și gratuit pe www.igloo.ro.

După mai bine de 18 de ani de experiență în mediul editorial, revista igloo constituie un reper pe piața românească de arhitectură. Igloo curatoriază și diseminează proiecte de arhitectură și design valoroase și înțelege cât este de important ca informațiile pe care revista le oferă să ajungă la cititorii săi în timp util. Pentru asta, următorul număr al revistei va fi disponibil în format digital integral și gratuit pe www.igloo.ro.

Decizia ca 20% din valoarea achiziției online a variantei tipărite să contribuie la efortul de a întări un sistem medical deficitar vine din dorința de a participa la efortul comun pentru a asigura un final pozitiv pentru toți.

Asociația Zi de Bine este un proiect care sprijină 12 cauze sociale și comunitățile aferente lor, câte una pentru fiecare lună a anului. În plină epidemie de gripă cu virusul COVID-19, Asociația Zi de Bine a ieșit din programul obișnuit cu o strângere de fonduri pentru cauza #scutpentruspital, adică pentru dotarea spitalelor din România care, în situația de față, se află în prima linie de apărare.

Igloo vă stă la dispoziție la adresa de e-mail: office@igloo.ro sau online pe site, Facebook sau Instagram pentru detalii despre lansarea online a revistei digitale igloo #195_aprilie-mai și despre impactul campaniei #scutpentruspital.