The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lady Steps - Drinks, Dance & Delight Party

Articol / 25 Iun 2018 / The Institute
  • Lady Steps - Drinks, Dance & Delight Party
1/1
A venit momentul să celebrăm un sezon de invitați speciali la fiecare ediție Lady Steps și povești inspiraționale din mai multe domenii de activitate.

Pe 27 iunie, de la 19:30, ne vedem pentru o ediţie specialǎ Lady Steps – Drinks, Dance & Delight Party, un wrap-up party înainte de a intra oficial în varǎ.

Vǎ aşteptǎm cu un set-up muzical made by YOU: 15 minutes of fame & a lot, a lot of good fun!
Drinks will be powered by Lillet! 



Join the list for 15 minutes of fame! La această ediție Lady Steps eliberăm pupitrul pentru invitații care vor să pună muzică și să contribuie la the good vibes & groove. Te poți înscrie și tu pe listă printr-un comment aici

Intrarea este liberă.

Lady Steps este un proiect ADC Romania, inspired by UniCredit Bank Romania.

Parteneri: glo, Electrecord.com, Lillet, & The Institute