The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lady Steps – Unlimit Yourself

Articol / 31 Mai 2018 /
  • Lady Steps – Unlimit Yourself
  • Lady Steps – Unlimit YourselfSorin Pop
  • Lady Steps – Unlimit Yourself
1/3
Pregătim o nouă ediție Lady Steps – Unlimit Yourself. De acestă dată vom deschide discuția despre job-uri mai puțin practicate de femei, despre provocările întâmpinate pe parcurs, eforturi și reușite în asa-zisa "lume a bărbaților". 

Invitatele acestei ediții: Cristiana Oprea - urbanist și arhitect, care și-a descoperit pasiunea pentru industria auto, devenind blogger pe Emoticar.ro, PR în motorsport și una dintre cele mai active femei-pilot de raliuri din România și pe Mihaela Rosu Moldoveanu – pilot aeronavă.

Cristiana Oprea 

Cristiana este urbanist și arhitect, însă în timpul facultății și-a descoperit adevărata pasiune: mașinile.
Și-a urmărit visul și a devenit un personaj polivalent în industria auto: este blogger, PR în motorsport și una dintre cele mai active femei-pilot de raliuri din România. Ea crede că toți cei care își urmează visul dau dovadă de curaj și speră ca prin poveștile de pe Emoticar.ro să îi inspire și pe ceilalți să își descopere pasiunea.

Mihaela Rosu Moldoveanu

Mihaela a urmat sudiile Liceului de Informatică București, urmate de Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția engleza-rusă) Universitatea București. A cochetat cu aviația încă din liceu, când a zburat planorul la Aviația Sportivă, apoi în 2001, dupa ce a lucrat aproximativ un an și jumătate în domeniul resurselor umane, a început cursurile Școlii Superioare de Aviație Civilă până în 2004. A zburat avioane de categorie mică Cessna 172 și Piper Seneca 5, iar în 2005 a început să lucreze la o companie privată, unde a zburat McDonnel Douglas MD82, avion comercial cu 160 de locuri. Din 2007 este pilot de aeronavă la Tarom, unde a zburat ATR42 (48 locuri), Airbus A310 (209 locuri) și Airbus A318, pe care îl zboară și în prezent (116 locuri). Până acum a acumulat 8500 de ore de zbor. 
 
Veniți să le cunoașteți și să le ascultați povestea pe 5 iunie, de la 19:00, la Institute, The Café (Stirbei Voda 104-106).

Intrarea este liberă, în baza unei rezervări făcute aici: https://ove.ro/lady-steps-unlimit-yourself

Lady Steps este un proiect ADC Romania, inspired by UniCredit Bank Romania.

Parteneri: glo, Electrecord.com, Lillet, & The Institute