The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

NO.MAD Talks lansează Online Meetups, întâlniri online pentru a sprijini comunitatea de freelanceri

Articol / 20 Mar 2020 / The Institute
  • NO.MAD Talks lansează Online Meetups, întâlniri online pentru a sprijini comunitatea de freelanceri
1/1
Peste 70 de persoane s-au înscris în prima zi la sesiunile de Online Meetups organizate de NO.MAD Talks pentru a susține comunitatea de freelanceri, una dintre cele mai afectate în această perioadă de criză, când bugetele se contractă și economia încetinește.

Obișnuiți să-și instaleze biroul în cafenele sau prin hub-uri, freelancerii stau acum izolați la domiciliu fără posibilitatea de a interacționa face to face cu ceilalți. Echipa NO.MAD Talks a găsit însă o variantă de a strânge rândurile păstrând “distanțarea socială” impusă de autorități. De pe 18 martie, s-a lansat Online Meetups, un proiect prin care și-a propus să mențină vibe-ul comunității și să ofere și să ceară susținere până trecem de valul de pandemie.

Începând de săptămâna aceasta, sunteți invitați să participați la NO.MAD Talks Online Meetups, mici sesiuni de discuție cu psihologi, experți în time management, coaching, nutriție și sport. Acestea vor avea loc de două sau trei ori pe săptămână, iar pe https://www.nomadtalks.ro/ se publică jurnale de lucru de acasă primite de la freelanceri, dar și articole cu sugestii și recomandări de la freelanceri pentru cei ce lucrează de acasă pentru prima dată.

După ce aproape 30 de freelanceri, angajați și antreprenori au participat la primul meetup, Despre scenarită și cum să îți gestionezi emoțiile cu Ligia Moise, psiholog clinician, următoarele întâlniri planificate sunt:

  • Vineri, 20 martie (10:00 - 11:30)
  • Cum să îți organizezi timpul când lucrezi de acasă cu Madalina Preda, fondator Simplu e mai bun

  • Vineri, 20 martie (14:00 - 16:00)
  • Cum să-ți menții un mindset echilibrat cu Nora Neghina, psihoterapeut

  • Luni, 23 martie (10.00 - 12.00)
  • Care sunt provocările freelancerilor în perioada de criză cu Iunieta Sandu și Anca Spiridon, NO.MAD Talks

  • Miercuri, 25 martie (11:00 - 13:00)
  • Cum să îți menții starea de productivitate cu Andreea Baudici, Coach

    Meetup-urile sunt gratuite, iar locurile se rezervă completând formularul următor
    - https://forms.gle/DcUJacwH3vm9pp728.

    Participanții primesc cu o zi înainte de meetup pe e-mail toate detaliile tehnice de care au nevoie pentru a intra în conferință.

    Parteneri media: Europa FM, Iqads, Start-up.ro, Ziare.com, Business24, The Institute, Igloo Prwave, Iqool, Zile și Nopți,The Trends, România Pozitivă, Feeder, Munteanu.

    FB: https://www.facebook.com/events/144929193482513/.

    Despre NO.MAD Talks

    NO.MAD Talks este un eveniment lunar de networking și educație dedicat freelancerilor și antreprenorilor la început de drum, fondat de Iunieta Sandu. Mai multe detalii despre concept sunt disponibile pe www.nomadtalks.ro.

    Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding.