The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Noutăți de la AUTOR

News / 17 Mar 2016 / INSTITUTE.RO
  • Noutăți de la AUTOR
  • Noutăți de la AUTOR
1/2
După șapte ani în care a adus în România sute de artiști din toată lumea și zeci de mii de iubitori ai bijuteriei contemporane, AUTOR se transformă și, din acest an, devine un eveniment anual. Așadar ai o singură șansă să vezi cele mai noi creații de bijuterie contemporană semnate de autori de peste mări și țări. Peste 150 de artiști, de pe cinci continente, și-au înscris colecțiile pentru a 15-a ediție AUTOR.

Singura ediție de anul acesta se va desfășura pentru prima dată la Grand Hotel du Boulevard, pe 16 și 17 aprilie. Timp de două zile, spațiul de poveste din centrul Bucureștiului va găzdui cel mai mare Târg internațional de bijuterie contemporană din Sud-Estul Europei, la care sunt așteptați peste 3.000 de colecționari de bijuterie de autor. Acum 140 de ani, aceleași saloane ample găzduiau o prestigioasă expoziţie cu picturi din colecţiile lui Carol I, Mihail Kogălniceanu, Gh. Grigore Cantacuzino, Theodor Aman sau Carol Popp de Szathmary.
 
Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR este o platformă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană, susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora, și un târg anual ce aduce în același spațiu iubitorii de bijuterie: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori și presă de specialitate.