The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

O nouă colecție de la Publica

News / 28 Ian 2016 / INSTITUTE.RO
  • O nouă colecție de la Publica
1/1
Colecția Publica Extra reunește cărți de activități creative și recreative, pentru toate vârstele. Noul proiect din această serie este jurnalul creativ de mindfulness Sunt aici acum- exerciții creative de autocunoaștere.

Sunt aici acum este o carte – jurnal care conține peste 80 de activități creative, dar și reguli de bază pentru practicarea meditației mindfulness. Este o metodă ideală pentru inițierea în acest nou mod de a fi, de a observa viața cu o mai mare curiozitate, prin conștientizarea momentului prezent. 
 
În ultimii 30 de ani rezultatele unor cercetări din domeniile neuroștiinței sau psihologiei au arătat că practicarea constantă a tehnicilor de mindfulness îmbunătățesc performanțele proprii, relațiile și calitatea vieții. Meditația mindfulness dă rezultate bune în înlăturarea unor dureri constante (psihice sau fizice), a anxietății legate de anumite lucruri. De asemenea, efecte pozitive se simt și în probleme legate de stres și depresie, în îmbunătățirea focusului și a creativității.