The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Peste 200 de participanți la NO.MAD Talks Online Meetups, întâlnirile online care sprijină comunitatea de freelanceri

Articol / 06 Apr 2020 / The Institute
  • Peste 200 de participanți la NO.MAD Talks Online Meetups, întâlnirile online care sprijină comunitatea de freelanceri
1/1
În primele două săptămâni de Online Meetups organizate de NO.MAD Talks pentru a susține freelancerii din România, peste 200 de participanți s-au înscris la cele 8 sesiuni în care s-au abordat subiecte ca organizarea și productivitatea de acasă, gestionarea emoțiilor, menținerea echilibrului, metodele de relaxare, bugetul de criză, măsurile luate de stat pentru freelanceri și cum se organizează conferințele online.

Deși gândite inițial pentru oferi susținere comunității de freelanceri, una dintre cele mai afectate în această perioadă de criză, la întâlnirile online NO.MAD Talks participă în egală măsură și antreprenori și angajați în căutare de interacțiune face to face, sfaturi și recomandări de la profesioniști.

În perioada 6 – 15 aprilie, la Online Meetups vor fi prezenți specialiști care vor povesti despre cum să lucrăm pe platformele internaționale de freelancing, cum să ne găsim și să ne păstrăm motivația, cum să identificăm fake news în avalanșa de informații, ce metode alternative de creștere a veniturilor avem și despre cum ne ajută mindfulness-ul când lucrăm de acasă.

Luni, 6 aprilie, 16:00 – 18:00
Cum să găsești clienți internaționali cu Yoyo Cătălina, specialist în comunicare șifreelancer

Miercuri, 8 aprilie, 15:00 – 16:00
Despre motivație în izolare cu Simona Taudor, Intuitive Life Coach

Vineri, 10 aprilie, 16:30 – 18:00

Cum te ferești de fake news cu Andreea Pietroșel, journalist

Luni, 13 aprilie, 16:00 – 17:30
Metode alternative de crescut veniturile cu Dorin Boerescu, CEO 2Performant

Miercuri, 15 aprilie, 16:00 – 17:00
10 moduri de a folosi mindfulness când lucrăm de acasă cu Ioana Chiriac, Coach

FB: https://www.facebook.com/events/545790979673667/.

Meetup-urile sunt gratuite, la ele pot se pot înscrie participanți din toată țara dar și de oriunde din lume, iar locurile se rezervă completând formularul următor - https://forms.gle/DcUJacwH3vm9pp728.

Participanții primesc cu o zi înainte de meetup pe e-mail toate detaliile tehnice de care au nevoie pentru a intra în conferință.

De asemenea, cei care nu pot participa la întâlnirile online sunt așteptați în grupul Freelanceri NO.MAD Talks de pe Facebook, unde comunitatea discută zilnic despre soluțiile care îi ajută să treacă mai ușor peste această perioadă.

O altă inițiativă a NO.MAD Talks sunt jurnalele de acasă, publicate pe site, unde freelancerii din comunitate povestesc despre cum se organizează cu lucrul de acasă, cum caută proiecte noi, cum păstrează legătura cu clienții și cu cei dragi și cum rămân productivi și inspirați pe durata pandemiei.

Parteneri media: Europa FM, Iqads, Start-up.ro, Ziare.com, Business24, The Institute, Igloo Prwave, Iqool, Zile și Nopți,The Trends, România Pozitivă, Feeder, Munteanu.

Despre NO.MAD Talks

NO.MAD Talks este un eveniment lunar de networking și educație dedicat freelancerilor și antreprenorilor la început de drum, fondat de Iunieta Sandu. Mai multe detalii despre concept sunt disponibile pe www.nomadtalks.ro.