The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Platforma Formare Culturală te invită la o sesiune de networking cultural

Articol / 09 Noi 2018 / The Institute
  • Platforma Formare Culturală te invită la o sesiune de networking cultural
  • Platforma Formare Culturală te invită la o sesiune de networking cultural
  • Platforma Formare Culturală te invită la o sesiune de networking cultural
1/3
Platforma Formare Culturală vă invită mâine la o sesiune de networking cultural în cadrul proiectului „Dezvoltare comunitară prin formare culturală: creșterea și diversificarea publicurilor prin proiecte culturale în cartiere”. În cadrul evenimentului, care are loc între 11.00 și 13.00 la Qreator București, va fi lansat și al treilea volum al publicației de bune practici „Noii Industriași, creativii”.

Pentru înscrierea la eveniment completați acest formular. 

Formare Culturală organizează din 2014 întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care sunt facilitate întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori.

„Noii industriași, creativii” este un material resursă ce conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești. Primele două volume se structurează organic pe studii de caz, transfer de informație sub formatul interviului, dar și sub formă de eseuri și cercetări cu aparat bibliografic, tipic academic.

Proiectul „Dezvoltare comunitară prin formare culturală: creșterea și diversificarea publicurilor prin proiecte culturale în cartiere” este derulat de platforma Formare Culturală în 2018. În cadrul acestuia se concep traininguri specializate pentru lucrătorii în organizații non-profit și instituții publice de cultură care funcționează în diferite cartiere urbane, se pregătește o publicație de bune practici „Noii Industriași, creativii”, ajunsă la cea de-a treia ediție, și se organizează o întâlnire de networking cultural.

Alte detalii despre proiect pot fi găsite aici.