The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Premiera piesei Julie la The Ark

News / 10 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • Premiera piesei Julie la The Ark
1/1
Premiera piesei "Julie. Rampa vs. Strindberg" se va juca la The Ark pe 10 și 11 noiembrie, de la 19:00. 
 
Ai în față o imagine îngrozitoare, un accident, un dezastru. Și, totuși, nu poți să îți întorci privirea în altă parte. Ești pe marginea unei prăpăstii. Pentru o clipă simți o mână invizibilă care te împinge în față. De ce? Controlul nu e decât o mască.
 
O petrecere. O noapte în care să dispari, să fugi de tine însuți și să pierzi controlul. Trei tineri în căutarea identității și a iubirii își scriu reciproc rolurile. Și dintr-o puternică dorință de a-și face pe plac, le acceptă.
 
O piesă scandaloasă, interzisă la premiera din 1889, ”Froken Julie” este revizitată în cea mai recentă producție a Companiei RAMPA în deschiderea stagiunii 2016-2017 RAMPA@The Ark.