The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PREMIILE CREATIVITĂȚII ARCUB – UNATC 2018, ediția a VI-a

Articol / 12 Dec 2018 / The Institute
  • PREMIILE CREATIVITĂȚII ARCUB – UNATC 2018, ediția a VI-aPREMIILE CREATIVITĂȚII ARCUB – UNATC 2018
1/1
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, în parteneriat cu ARCUB, organizează Premiile Creativității ARCUB – UNATC 2018.

Evenimentul, prezentat de Ştefan Pavel, are loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77), sala Ileana Berlogea, pe data de 14 decembrie, începând cu ora 16:00.

În cadrul evenimentului se va acorda titlul de Laureat al Speranţei Academice studenților/masteranzilor/doctoranzilor din universitățile bucureștene care au demonstrat faptul că sunt creativi și inovatori în domeniul științelor umaniste și în cel al științelor exacte.

Programul evenimentului:
- ora 16:00, sala Ileana Berlogea - Premiile Creativității ARCUB - UNATC 2018
- ora 18:00, sala Atelier – spectacol „12 oameni furioși” de R. Rose (Actorie, anul III Licență, clasa conf.univ.dr. Mircea Gheorghiu)

Universități participante:
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Naţională de Muzică din București, Universitatea Națională de Arte București, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Hyperion din București, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, Școala Națională de Științe Politice și Administrative din București, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară București.