The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW glo Lounge

/ 09 Mai 2018 / The Institute
  • RDW glo Lounge
  • RDW glo Lounge
1/2
 Un spațiu dedicat socializării, RDW Lounge este un nou format menit să încurajeze networking-și să aducă împreună actorii interesați de aceste industrii creative, într-un cadru informal.

RDW glo Lounge va pune pe harta spațiilor social-culturale a Bucureștiului un spațiu de peste 1200 mp, care se va transforma pentru cele 3 zile în centrul networking-ului RDW 2018. Este o inițiativă care își dorește să sublinieze dimensiunea și importanța schimbului de idei și nevoia unui cadru în care cei care le imagniează și generează să se cunoască.

RDW glo Lounge va aduce o serie de instalații și surprize și va fi pentru weekend-ul 19-20 mai cea mai cool terasă pop-up din oraș.

Program:

Sâmbătă, 19 mai, 09:00 - 23:00
- food by:  Arrosticini, Lazy duck, Bao Van  Simbio pe roti, Supa Dupa, Vice Cream
- 17:00-23:00: DJ Chill Dobrică

Duminică, 20 mai, 09:00 - 23:00
- food by: Arrosticini, Lazy duck, Bao Van Simbio pe roti, Supa Dupa, Vice Cream
- 17:00-23:00: Vivian